Novatek Polska laureatem konkursu AKCENTY 2014

1 czerwca 2015

Z przyjemnością informujemy, iż Novatek Polska zajął II miejsce w prestiżowym plebiscycie AKCENTY 2014 organizowanym przez wydawcę portalu e-petrol.pl, który od kilku już lat nagradza firmy wyróżniające się swoją działalnością na rynku paliw.

W tegorocznym konkursie startowało 10 firm, z czego ostatecznie, dzięki głosowaniu internautów, wyłoniono 3 laureatów. Pierwsze miejsce na podium zajął Unimot, który pomimo problemu szarej strefy z sukcesem zaangażował się w ubiegłym roku w hurtowy handel olejem napędowym. Na trzeciej pozycji uplasował się nasz partner biznesowy spółka Total za realizację ambitnych planów związanych z budową sieci stacji paliw w Polsce.

Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy oddali swój głos właśnie na nas i w ten sposób wyrazili swoje uznanie dla naszych działań związanych z rozwojem rynku LPG w Polsce, a w szczególności docenili otwarcie terminalu Novatek Północ w Piórkowie koło Chruściela.

Rozdanie pamiątkowych statuetek laureatom konkursu zaplanowano na 10.06.2015 roku we Wrocławiu podczas Międzynarodowych Targów Paliwowych.

Novatek Akcenty 2014