Piękne kobiety oraz luksusowe auta na IV Spotkaniu Klientów i Partnerów Novatek Polska

2 grudnia 2013

28 listopada 2013 roku w hotelu Sheraton w Krakowie odbyło się czwarte już spotkanie Klientów i Partnerów Novatek. Na uroczystość, która przybrała nazwę „Black & Wite Party” przybyło prawie 150 gości.

Gospodarzem honorowym spotkania był Aleksander Siemienow z Novatek OAO, który wraz z Eleną Biełousową przyleciał prosto z Moskwy. Wraz z Prezesem Dariuszem Bratoniem podziękował on za współpracę wszystkim Klientom, współpracownikom i Partnerom Novatek w Polsce. Podkreślił on również, że 2013 to kolejny rok, który potwierdza słuszność decyzji spółki Novatek OAO, która 4 lata temu zdecydowała się rozpocząć działalność firmy Novatek w Polsce.

IV spotkaniu Klientów i Partnerów Novatek Polska 28 listopada 2013 roku

Spotkanie prowadziła znana prezenterka telewizyjna Agnieszka Cegielska, której miły głos , wspaniały wygląd oraz wzbudzający sympatię gości uroczy uśmiech stanowiły doskonałą oprawę wieczoru.
Partnerem tegorocznej uroczystości był autoryzowany dealer BMW firma M-Cars, która specjalnie dla gości Novatek zaprezentowała zachwycający swoim nieprzeciętnym luksusem i unikalnym komfortem najnowszy model BMW X5.

IV spotkaniu Klientów i Partnerów Novatek Polska 28 listopada 2013 roku

Ponadto wśród gości rozlosowano dwa podwójne zaproszenia na „Weekend z BMW w hotelu Sheraton”, ufundowane przez firmę M-Cars z Krakowa. Nagrody wręczył zwycięzcom Dyrektor Zarządzający spółki M-Cars Krzysztof Fabisz.

IV spotkaniu Klientów i Partnerów Novatek Polska 28 listopada 2013 roku

Atrakcją artystyczną imprezy był występ znanego z programu X FACTOR duetu Aicha & Asteya. Młode, błyskotliwe, a przede wszystkim żywiołowe artystki o wspaniałych głosach zachęciły gości do wyjścia na parkiet.

IV spotkaniu Klientów i Partnerów Novatek Polska 28 listopada 2013 roku

Dobrą zabawę taneczną uczestnicy spotkania kontynuowali przy dźwiękach zespołu Retro Funk w klimacie starego, dobrego stylu Funk okraszonego rzetelną porcją rasowego jazzu.

IV spotkaniu Klientów i Partnerów Novatek Polska 28 listopada 2013 roku

Tegoroczne spotkanie oprócz doskonałej zabawy było kolejną okazją do podsumowań oraz prowadzonych w kuluarach rozmów o planach dotyczących dalszej współpracy.