Rekordowa edycja targów AGROTECH 2015 już za nami!

1 kwietnia 2015

W dniach od 27 do 29 marca 2015 roku w Kielcach odbyły się XXI Międzynarodowe Targi Techniki Rolniczej AGROTECH. Wynajęta powierzchnia wystawiennicza przekroczyła po raz pierwszy rekordowe 60 tysięcy metrów kwadratowych, a w ciągu trzech dni imprezę odwiedziło ponad 61 tysięcy osób. Również stoisko firmy Novatek cieszyło się ogromną popularnością wśród zwiedzających.

Specjaliści firmy Novatek Polska przeprowadzili szereg interesujących rozmów biznesowych, w trakcie których zaprezentowali zalety gazu płynnego i szerokie możliwości jego wykorzystania w rolnictwie.

Każdy kto odwiedził stoisko spółki mógł dowiedzieć się ile może zaoszczędzić jako użytkownik instalacji zbiornikowych na naturalny gaz płynny Novatek. Dla osób, które cenią sobie ekonomiczne rozwiązania firma przygotowała upominki w postaci skarbonek, bowiem współpraca z profesjonalnym producentem naturalnego LPG przekłada się na wymierne korzyści i szereg oszczędności. Symboliczny grosik wrzucony do każdej świnki skarbonki z pewnością zapoczątkuje w wielu przypadkach długofalową współpracę z firmą Novatek Polska.

Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko na XXI Międzynarodowych Targach Techniki Rolniczej AGROTECH i zapraszamy do zapoznania się z galerią zdjęć z tego wydarzenia.

Novatek na Agrotech 2015