Atrakcyjna nieruchomość oraz wyposażenie rozlewni gazu na sprzedaż!

15 maja 2014

W związku z przeniesieniem działalności techniczno-operacyjnej z Oddziału w Nowinach na teren Terminala Przeładunkowego Novatek Południe oferujemy do sprzedaży lub wynajmu biuro z warsztatem ulokowane na działce o powierzchni ok. 2,5 ha oraz wyposażenie rozlewni gazu.

Oferowaną nieruchomość stanowi działka zabudowana budynkiem warsztatowym z częścią biurowo-socjalną i wiatą zadaszoną oraz działka niezabudowana zlokalizowane w Nowinach przy ul. Przemysłowej 13 w województwie świętokrzyskim. Nieruchomość znajduje się zaledwie 7,5 km od centrum Kielc. Budynek z uwagi na swoje walory, tj. bardzo dobry stan techniczny, standard wykończenia oraz funkcjonalność może służyć do każdego rodzaju działalności usługowo-produkcyjnej.

Z wyposażenia rozlewni oferujemy zbiorniki, zarówno naziemne, jak i podziemne o rożnych pojemnościach oraz wózek widłowy na gaz propan-butan o udźwigu 2,5 tony, który wykorzystywany był do transportowania pojedynczych klatek z butlami 11 kg.

Dla naszych Klientów oraz Partnerów Handlowych wymieniona nieruchomość oraz wyposażenie rozlewni gazu oferowane są na bardzo atrakcyjnych warunkach. Więcej informacji na ten temat można uzyskać na stronie http://www.novatek.pl/na-sprzedaz lub telefonicznie pod numerem 512 058 305.